Personvernerklæring

Om oss

Alta Autosenter er Nissan-forhandler og Mekonomen-bilverksted. Vi driver med bilutleie, kjøp og salg av brukte biler, salg av dekk og utfører verkstedtjenester. Vi forhandler også bybobilmerket Pössl.

Vårt organisasjonsnummer er 871 179 532
Vår nettstedsadresse er: https://alta-autosenter.no

Ved eventuelle forespørsler eller klager, ber vi deg om å sende en e-post til mail@alta-autosenter.no.

Hvilke personopplysninger vi samlet inn og hvorfor

Kontaktskjemaer
Vi har flere skjemaer på våre nettsider hvor vi samler inn personopplysninger som navn, telefonnummer og e-postadresse. Dette samler vi inn kun for å kunne opprette kontakt med deg og behandle din forespørsel. Opplysningene blir lagret sikkert og vil ikke bli brukt på andre måter, ei heller utlevert til tredjeparter.

Hvem vi deler dine opplysninger med
Nettrakett AS er leverandøren av nettsidens tekniske løsning og hoster Alta-autosenter.no på sine servere. Dette innebærer at Nettrakett har tilgang til personopplysninger gitt ved innsending av et av våre skjemaer. En egen databehandleravtale regulerer Nettraketts bruk av disse opplysningene, og de vil derfor ikke ha tilgang til å bruke opplysningene fra Alta-autosenter.no.

Personopplysninger lagres trygt i Quick Systems. Både serveren og selve programvaren er beskyttet med passord.

Hvor lenge vi oppbevarer dine opplysninger
Kundeopplysninger ligger lagret i Quick Systems inntil kunder ber om sletting.

Kundeopplysninger som vi får tilgang til via våre skjemaer på nettsiden, lagres trygt i administrasjonspanelet inntil kunder ber om sletting.

Rettighetene dine
Du har hele tiden rett på innsyn, retting, begrensning, sletting eller overføring av de personopplysningene du har gitt til Alta Autosenter AS. Henvendelser rettes vårt personvernombud. Alle som oppgir personopplysninger har også rett til å klage til Datatilsynet dersom opplysningene behandles i strid med reglene.

Innebygd innhold fra andre nettsteder (iframe)

Innhold på denne nettsiden kan inkludere innebygd innhold (f.eks. videoer, bilder, salgsannonser osv.). Innhold fra andre nettsteder oppfører seg på nøyaktig samme måte som om den besøkende hadde besøkt nettstedet som det innebygde innholdet kommer fra.